top of page

Sobre 
Nosaltres

Un sabor únic...

Nous Calzada és una empresa familiar agrícola dedicada al conreu de nous des de fa 20 anys. A més de la producció, calibrat i envasat; tot per garantir-ne la màxima qualitat i sabor, des del camp a la taula.

Disposem del registre sanitari específic per al rentat, assecat i envasat, així com per a l'emmagatzematge de nous.

Descubriu-nos!

PHOTO-2022-02-17-10-35-40.jpg
PHOTO-2022-02-17-10-35-38.jpg

El nostre producte

El sòl descansa, es comencen a preparar els arbres...

Per l'adhesió al Consell Català de Producció Integrada, apliquem els processos que afavoreixen la diversitat de l'ecosistema agrícola, que en respecten la flora i la fauna autòctones i que en potencien l'activitat conservadora del medi rural i del paisatge.

 

Apunten els primer fruits...

La varietat que es produeix és la Chandler, d'unes característiques úniques, i una de les més apreciades pels consumidors. Durant el mes de juliol i agost, el fruit té un aspecte molt diferent del que arriba al consumidor. Creixeran fins a assolir la mida òptima per la seva recol·lecció.

A primers d'octubre, les primeres nous...

És el punt d'inici de la campanya: el procés de recol·lecció. Com a empresa productora i comercialitzadora, també se'n controla el procés de rentat, assecat, calibrat i l'envasat. El nostre procés de rentat es realitatza només amb aigua, per això és totalment lliure de químics, i no s'utilitza cap producte blanquejador.

Abril - Maig

Juny - Jul - Ago

Set - Oct - Nov

bottom of page